RSS

OSUT

07 ian.
De ce ai intrat în OSUT ?

M-am inscris in OSUT in primul pentru ca voiam sa vad ce sentiment iti da apartenenta la o organizatie studenteasca. Motivatia secundara a venit din convingerea ca voluntariatul este o actiune importanta atat pentru individ cat si pentru societate. Am descoperit ca OSUT imi ofera sansa de a capata experienta in proiecte importante (e.g. ITFest, StudentFest) si acest lucru constituie un argument solid in vederea continuarii activitatii alaturi de organizatie.

 

Ce ai facut pana acum in organizatie ?

Concret, activitatea mea in cadrul organizatie s-a rezumat la actualizarea orarelor; Verificarea si actualizarea paginilor siteului organizatiei; Cautarea si prezentarea catorva idei, teme si workshopuri pentru ITFest; Participarea la trainingul despre wordpress; Efectuarea taskului primit de la departamentul de IT (blog pe platforma wordpress). Nu in ultimul rand, am participat la OSUT AG si la sedintele departamentului in care m-am inscris.

 

Ce vrei sa faci in continuare in OSUT ?

Sunt membru al organizatie de o perioada relativ scurta astfel ca actiunile mele nu sunt foarte insemnate. Eu sper ca conteze si pe viitor sa am ocazia sa ma implic in cateva proiecte de anvergura care sa ajute OSUT si Universitatea de Vest sa urce pe o treapta superioara celei actuale.

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 07/01/2014 în Uncategorized

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: