RSS

24 – „La Multi Ani!”

25 oct.

16… Interesanta cifra… pentru mine n-are decat semnificatia varstei pe care am implinit-o azi si care ma autentifica oarecum pentru un an… La 10 ani tin minte ca ma intrebam cum e la 13 ani, apoi cum este la 16 sau la 18… Am avut si 13, si 14, si 15 si … acum 16… Ceea ce constat e ca pentru mine nu raman decat simple numere… dupa logica ar fi termeni ideali, dar mie numarul 16 nu-mi inspira nimic mai mult decat o unitate imperfecta. Intotdeauna o sa ma intreb de ce trebuie oamenii „eticheteaza atat”… Da, si varsta e tot o eticheta, la fel ca insusirile pe care ni le atribuim unul altuia, de cele mai multe ori in necunostiinta de cauza. Nu stiu cum sa va spun, dar pentru mine NU conteaza varsta, pentru ca nu ma simt nici tanar si nici batran… ma simt unic, special si consider ca asta este tot ce conteaza.
Ma intristeaza ca de la an la an tot mai multi prieteni vechi uita de tine… si ca exista o zi in care trebuie sa-si aminteasca fie si pentru un minut ca existi, macar atat. Multumesc Mada si Andra, pentru ca v-ati amintit de ziua mea si pentru ca ati si lasat „un semn”. La scurt timp li s-au adaugat si Adina si Iuli. Pentru mine conteaza mai mult … un calduros si sincer „La Multi Ani!” din partea prietenilor(fie ei mai vechi sau mai noi) decat orice fel de cadou. E vorba de ceva mult mai frumos si mai special decat un lucru fizic.
Imi doresc doar sanatate si putere de munca, fizica si mentala … pentru ca daca le am pe acestea stiu ca voi ajunge acolo unde imi doresc. In plan handballistic sper sa fiu ferit de accidentari si sa progresez cat mai mult si mai rapid asa cum imi e caracteristic.
La Multi Ani!

Reclame
 
6 comentarii

Scris de pe 25/10/2009 în Uncategorized

 

6 răspunsuri la „24 – „La Multi Ani!”

 1. Sunshine

  25/10/2009 at 15:58

  La Multi Aaaani:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*>:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D…\:d/.Si tot ce ai zis tu sa se implineasca:)(in traducere toate dorintele sa nu mai fie doar dorinte:d)

   
 2. Schaduw

  25/10/2009 at 19:53

  Multumesc mult! >:D< (prima)

   
 3. iReal

  25/10/2009 at 20:44

  da,la multi ani ink o data 😡

   
 4. Schaduw

  25/10/2009 at 21:04

  Multumesc! >:D< :X

   
 5. Iuli

  26/10/2009 at 01:42

  la multi ani! (mai bn mai tarziu decat niciodata) 😀

   
 6. Schaduw

  26/10/2009 at 01:49

  Multumesc! 🙂 Asa este! Ai mare dreptate, „vechi prieten!”

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: